miércoles, 1 de diciembre de 2010

Gabonetako janaria

                                             LIMOIZKO                BIZKOTXOA

bizkotxoa egiteko tresnak:              Osagaiak:                                           Nola      egin
Labea                                            Azukrea                1.Labea 250 gradutan jarri
Bol bat                                          Olioa                     2.Jarri limoizko yogurta bolean
Irabiagailua                                    Limoizko yogurta   3.Bota hiru yogurt potekada irin
Molde bat                                     Arraultzak              4.Jarraian bota sakutxo bat legami
Sukaldeko zapia                            Iriña                       5.Bota bi yogurt potekada azukre
Mantala                                         Legamia                 6.Gero bota yogurt potekada bat olio
                                                                                   7. Eta bukatzeko bota hiru arraultz
                                                                                   8.Nahastu dena bolean
                                                                                   9.Igurtzi molde osoa olio pixka batekin
                                                                                10.Bota masa guztia moldera
                                                                                 11.Jarri moldea labean 150 gradutan eta berrogeita
                                                                                     bost minutu igaro eta gerokontu handiz atera labetik
                                                                                    atera limoizko bizkotxoa

No hay comentarios:

Publicar un comentario